Kontorer

Avd. Vest

Idrettsvegen 144
5353 STRAUME
NORWAY
Tel: +47 56 31 77 30

Avd. Øst

Dølasletta 7
3408 TRANBY
NORWAY
Tel: +47 66 75 21 10

Nordic Water Products AB

Alfagatan 5
431 49 Mölndal
SWEDEN
Tel: +46 31 748 54 00

Ansatte

André Østgård

Teknisk selger

Vi har forsterket vår salgsorganisasjon med utadvendte og kunnskapsrike André. Han er utdannet mekanisk ingeniør med fordypning innen vann- og miljøteknologi. André har erfaring som maskinmekaniker og selger, og har sin styrke i møte med andre mennesker. I tillegg er han en dyktig foredragsholder og god på visuell kommunikasjon.

Anniken Alsos

Daglig leder

Daglig leder heter Anniken. Hun bidrar der det trengs, men det viktigste hun gjør er å forenkle prosessene og sørge for at ingeniørene har de verktøyene som trengs for å kunne jobbe effektivt. Du møter henne ofte på messer og kundebesøk rundt om i hele landet. Daglig leder hos oss er bioingeniør, og har i voksen alder tatt videreutdanning innen sikkerhet, pålitelighet og ledelse.

Frode Johannesen

Systemansvarlig 3D

Endelig fikk vi ombord en ekspert innen Autodesk Inventor og Vault! Frode er senior maskin/strukturingeniør, og har over 20 års erfaring med produktutvikling, detaljprosjektering og 2D/3D-modellering. Han får ansvar for å sette opp systemet, lære opp nye, og holde flokken fokusert på å forbedre design kontinuerlig. Frode er genuint interessert i nye utfordringer og har et brennende engasjement.

Halldis Engen

Prosjektleder

Endelig fikk vi styrket laget med mer kompetanse innen logistikk, planlegging og ledelse. Med 18 års virke i prosessindustri, vil Halldis lede gjennomføringen av store og små prosjekter. Halldis har sin utdanning fra Handelshøyskolen og Høyskolen på Vestlandet. Hennes ledererfaring med komplekse fast-track prosjekter og store serviceverksted, vil hjelpe oss blir enda bedre innen LEAN-filosofi, planlegging, organisering og kontroll.

Jakob Gjevre

Teknisk leder drikkevann

Jakob er vår ekspert på sandfiltre, og han har særdeles variert og lang erfaring innen prosessanlegg for drikkevann, prosessvann og avløpsvann. Etter teknisk fagskole, tok Jakob en bachelor i ingeniørfag i Skottland, og han har jobbet i firmaet siden 1992! Jakob er en anerkjent prosjektleder, og får ofte ansvaret for konsernselskapets store og komplekse prosjekter internasjonalt.

Jon Iversen

Teknisk leder avløp

Jon er vår etterlengtede automasjonsingeniør. Jon var ferdig med sin bachelor i 2009, og har jobbet med komplekse kontrollsystemer innen strømstyringssystemer, boring og subsea-kraner. Han har omfattende og variert kompetanse innen mekanikk, hydraulikk, pneumatikk og elektro. I tillegg har Jon flere års nasjonal og internasjonal erfaring innen prosjektledelse i bygge- og modifikasjonsprosjekt.

Kenneth Knutson

Prosjektingeniør

Vår mest erfarne 3D-konstruktør heter Kenneth. Han har en bachelor i marinteknikk og 10 års erfaring innen prosjektering. Hans varierte erfaring er svært nyttig i våre prosjekter som omfatter koordinering av mange fag. Kenneth jobber strukturert og han har attpåtil praktisk kompetanse som kommer til nytte når prosjektene skal installeres. I tillegg er Kenneth vår grafiske designer!

Kim Larsen

Produksjons- og Servicetekniker

Kim Larsen er vår produksjons- og servicetekniker. Med sitt gode humør, engasjement og variert erfaring fra ulike bransjer, er han en viktig bidragsyter i firmaet. Ikke bare kan han skru, han har i tillegg skjulte talenter blant annet innen datateknikk! Kim sitt mål er å hjelpe deg som kunde og få et anlegg som fungerer optimalt, samt gjøre dagen fin for andre på jobben, og i tillegg lære noe nytt og meningsfylt hver eneste uke.

Krister Samuelsen

Teknisk tegner

Krister jobber som teknisk tegner hos oss. Han har studert maskinteknikk ved Teknisk Fagskole, og har fagbrev som industrimekaniker i bunn. Hans kunnskap innen tekniske beregninger, og praktiske erfaringer med vedlikehold og montering gjør at han kan bidra i flere faser i store og små prosjekter. Krister er glad i utfordringer, og står på til jobben er gjort.

Linda Alexandra Andersen

Produksjons- og Servicetekniker

Linda styrker vår produksjons- og serviceavdeling med sin varierte erfaring innen mekaniske fag og overflatebehandling. Hun har sin utdannelse fra teknisk fagskole innen havbunnsinstallasjoner, men har et ønske om å jobbe i bærekraftig og fremtidsrettet industri. Linda er serviceinnstilt, systematisk og har gode datatekniske ferdigheter.

Magnus Hjøllo

Prosjektingeniør

Vi styrker laget med vann- og avløpskompetanse. Magnus har fagbrev innen prosessindustri, og har bachelor i kjemi. Han har flere års erfaring fra sekundærrenseanlegg, og er en viktig bidragsyter i vår satsning på mere kompliserte renseprosesser. Magnus er en serviceinnstilt person som ser løsninger der andre ser utfordringer. Han er proaktiv og svært interessert i renseteknologi.

Magnus Ingebrigtsen

Prosjektingeniør

Magnus er ny innen vann- og avløp. Han har en master i prosess, og er dyktig i å beregne flow og rørdimensjoner i renseanleggene våre. Magnus er interessert i teknologi, og synes alt vi holder på med er spennende. I tillegg til å være teoretisk flink, er han også begynt å skru – med stort hell. Magnus er en smilende og imøtekommende ingeniør som hopper ut i nye utfordringer hele tiden.

Nathaniel L. Schalck

Industrimontør

Nathaniel er en allsidig servicetekniker som har fagbrev som industrimontør. Nathaniel er opprinnelig amerikansk men har jobbet og bodd i Norge i en årrekke. Han har lang og variert erfaring fra både byggebransjen og oljeindustrien, og ønsker nå å ta del i det grønne skiftet. Nathaniel er alltid blid, jobber nøyaktig og sprer glede rundt seg.